Saturday, January 15, 2011

siape cakap teganu takde tempat cantek?


haha tajuk takleh blah.
kene cakak teganu ah gini!
sape-sape yang nak baja cakap teganu boleh tengok video zizan tu ok.
klaka.
sungguh, dok lebong!

petang tadi g jenjalan pusing-pusing teganu.
memang susah kalau nak jenjalan sebab salu rase teganu takde tempat cantik menarik tertarik.
aku pon takdela expert beno bab-bab jalan.
tapi jangan risau, selagi anda bayar road tax, anda layak menggunakan sign board.

so ni la tempat-tempat yang berjaya di jejak tadi.
sebelum jalan isi perut kat noodle station dulu.
ni 1st time makan kat noodle station teganu.

air sedap gile.makanan so-so je


masjid kristal


view ni lagi chantek dari yg atas sebab takde orang mencapap.
cantik.patutla ramai buat wedding photoshoot kat sini


ni pulak dekat belakang pasar.dekat kampung cina
*mind the person yang bajet gile tu pls*

still lagi kat belakang pasar kampung cina.kat hujung ade cam jambatan putrajaya beb!


this is my favret pic of the day!
*memang annoying gile minah ni*


ni jela tempat yang sempat pegi.
ok jom cuti-cuti tganu!



4 comments:

  1. jes mu napok tenggelam doh kt mejo make tuh. klu aku napok hidung nga mato jah sero. haha

    ReplyDelete
  2. klu napok idung.tkt napok mato sajo jah.haha

    ReplyDelete