Thursday, March 3, 2011

Alhamdulillah

dulu aku ade masuk contest show me ur hijab style.
ala style zaman sekarang punye contest la kan, kene like-like gamba kat fb.
die bagi mase sebulan nak suh org like.
2 ari pertama memang aku smgt gile la promote2 kan.
lepas tu dah malas sebab tengok contestant lain dah jauh ke depan.
macam tak sempat nak kejar dah.
so aku biakan aje.
lagipon ni 1st time aku masuk contest, so xpela kalau tak menang.
tak kecewa,
tapi kecewa jugak tengok gamba contestant lain cun-cun, mekap-mekap, siap ade photographer dan semestinye tidak menggunakan digital camera murah macam aku =(
rendah diri.

ni la gamba yang aku anta untuk contest tu.gamba yang tak seberapa


tp pagi tadi bangun bukak fb.
dapatla msg ni dekat wall.


aku dapat num 3.haha!
tak sangke pulak menang jugak walaupon num 3.
at least dapat la jugak shawl-shawl,inner n accessory free kan?

last few days were hard for me.
what to do.trouble is a friend of mine.
kadang-kadang aku rase dalam hidup ni.
when we expect too much, nothing happens.
but when we less expect, happiness come.
life is weird.sometimes.



p/s: perlu bersyukur dengan setiap ape yang ade dan terjadi. Alhamdulillah.

6 comments:

  1. yeaayy!!pujeh kembali tersenyum..like it..!

    ReplyDelete
  2. amin: aku senyum sokmo kot.

    najwa: tq =)

    ReplyDelete
  3. yup.but third place only maa.
    nway thanx =D

    ReplyDelete
  4. atas desakan oleh pujeh busuk banga,dengan ini sy menarik balik ucapan tahniah ats nya..

    ReplyDelete