Thursday, November 4, 2010

wong solo

ok.quick update pls.
sbb i promised myself today MESTI stdy bersungguh-sungguh.


nak update pasal wong solo.
yang aku pegi tadi located at bandar baru bangi.
ade franchise lain jugak dekat ampang n shah alam.
restoran makanan indonesia ni.
tak payah pegi surabaya nak makan ayam penyet.
tapi kalau pegi surabaya boleh jumpe si suraya.


makanan die sedap la.
pedas.
for those yg suke pedas, this is the right place for you!
tapi the price is quite expensive.
nak makan kadang-kadang mampu la.
tapi kalau selalu-selalu botak ah kepale lu!
tapi ari ni kak meja yang belanje.hikhik.
thank u kak meja!!!!

so, my menu for lunch today:


ayam penyet. rm10.95


es buah. rm6


ready to eat!yosshhhh!


this might be the last i went to wong solo.
sbb dah nak abes belajar kat upm.
for now, takde lagi franchise wong solo kat teganu.
tapi kalau ade pon, mesti tak pegi.
sebab MAK MASAK LAGI SEDAP!









p/s: congrates to my dear jenna.i pray the best for u!


4 comments:

  1. ouh.tinggalkan daku semata2 mau ke wang solo!
    tp xpela. ur p/s make my day!
    muah!thanks :)

    ReplyDelete
  2. dtg la wei.haha
    ayam penyet 3rm pon dpt kat cni.
    bleh ko mkn bnyk2

    ReplyDelete